7 μέρες ΧΩΡΙΣ TV

Όπως όλοι σας γνωρίζετε, εδώ και αρκετό καιρό 3 μεγάλα τηλεπεριοδικά επιδίδονται σε προσφορές DVD από τον παλιό Ελληνικό Κινηματογράφο. Πιο συγκεκριμένα την αρχή έκανε το TiVo με ταινίες του Ξανθόπουλου, του Κούρκουλου και τώρα του Βέγγου. Ακολούθησε ο Τηλεθεατής με εκλεκτές ταινίες της Φίνος Φιλμ και τελευταίο και καταϊδρωμένο το 7 μέρες TV προσφέρει ταινίες της Καραγιάννης - Καρατζόπουλος και εσχάτως ταινίες του λαοφιλέστατου Λάμπρου Κωνσταντάρα.
Οι τιμές των 7 μέρες TV και Τηλεθεατή μαζί με τα DVD κυμαίνονται στα 7,90 Ευρώ έκαστο, τιμή αρκετά υψηλή για τα δεδομένα ενός τηλεπεριοδικού, αλλά που ο τηλεθεατής αντισταθμίζει με ταινίες που λάτρεψε κυρίως μέσα από την Ελληνική Τηλεόραση.
Δυστυχώς τις 2 τελευταίες εβδομάδες τα DVD που προσφέρει το 7 μέρες TV είναι ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΑ. Αγόρασα 2 φορές το 7 μέρες TV της προηγούμενης εβδομάδας για τον Τρελλοπενηντάρη που δεν έπαιξε ποτέ σε κανένα από τα 4 DVD players του σπιτιού μου αλλά και στους υπολογιστές μου (σύνολο 15,80 Ευρώ), ενώ την ίδια παράδοση συνεχίζει και αυτή τη βδομάδα με την ταινία Ο Σπαγγοραμένος (άλλα 7,90 Ευρώ). Δεν προτίθεμαι να ξαναπροκαλέσω την τύχη μου και να ξανααογράσω το Σπαγγοραμένο, καθώς όσο και να λατρεύω τον Ελληνικό Κινηματογράφο (απόδειξη τούτη η σελίδα) δεν είμαι κορόϊδο!
Να πω ότι οι ταινίες του Τηλεθεατή δεν έχουν παρουσιάσει μέχρι στιγμής ΚΑΝΕΝΑ πρόβλημα, ενώ το quality control του 7 μέρες TV πάει περίπατο. Φυσικά, δεν πρόκειται ποτέ να ξαναδώσω λεφτά για να αγοράσω το 7 μέρες TV. Μια χαρά κάνω και με 7 μέρες ΧΩΡΙΣ TV!