Καλό ταξίδι Θανάση...

Πέθανε σήμερα ο μεγαλύτερος κωμικός του Ελληνικού Κινηματογράφου, ο μεγάλος Θανάσης Βέγγος. Έφυγε σε ηλικία 84 ετών, έπειτα από πολύμηνη νοσηλεία λόγω ενός βαρύτατου εγκεφαλικού. Ευτυχώς θα υπάρχουν για πάντα οι πάμπολλες ταινίες του, να μας θυμίζουν πως τίποτα σε αυτή τη ζωή δεν αξίζει να το παίρνουμε στα σοβαρά. Καλό ταξίδι ΘΟΥΒΟΥ!

'Εφυγε από τη ζωή η Έλενα Ναθανήλ

Μετά από πολύμηνη μάχη με τον καρκίνο, η Έλενα Ναθαναήλ, έφυγε από τη ζωή στις 3 Μαρτίου 2008. Περισσότερες λεπτομέρειες εδώ. Η Έλενα Ναθανήλ έκανε το κινηματογραφικό της ντεμπούτο το 1963 στην μουσική κωμωδία Κάτι Να Καίει του Γιάννη Δαλιανίδη σε ηλικία μόλις 16 ετών. Ο Δαλιανίδης είχε εντυπωσιαστεί από την παρουσία της και την προόριζε σαν την μελαχρινή Ζωή Λάσκαρη.

7 μέρες ΧΩΡΙΣ TV

Όπως όλοι σας γνωρίζετε, εδώ και αρκετό καιρό 3 μεγάλα τηλεπεριοδικά επιδίδονται σε προσφορές DVD από τον παλιό Ελληνικό Κινηματογράφο. Πιο συγκεκριμένα την αρχή έκανε το TiVo με ταινίες του Ξανθόπουλου, του Κούρκουλου και τώρα του Βέγγου. Ακολούθησε ο Τηλεθεατής με εκλεκτές ταινίες της Φίνος Φιλμ και τελευταίο και καταϊδρωμένο το 7 μέρες TV προσφέρει ταινίες της Καραγιάννης - Καρατζόπουλος και εσχάτως ταινίες του λαοφιλέστατου Λάμπρου Κωνσταντάρα.
Οι τιμές των 7 μέρες TV και Τηλεθεατή μαζί με τα DVD κυμαίνονται στα 7,90 Ευρώ έκαστο, τιμή αρκετά υψηλή για τα δεδομένα ενός τηλεπεριοδικού, αλλά που ο τηλεθεατής αντισταθμίζει με ταινίες που λάτρεψε κυρίως μέσα από την Ελληνική Τηλεόραση.
Δυστυχώς τις 2 τελευταίες εβδομάδες τα DVD που προσφέρει το 7 μέρες TV είναι ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΑ. Αγόρασα 2 φορές το 7 μέρες TV της προηγούμενης εβδομάδας για τον Τρελλοπενηντάρη που δεν έπαιξε ποτέ σε κανένα από τα 4 DVD players του σπιτιού μου αλλά και στους υπολογιστές μου (σύνολο 15,80 Ευρώ), ενώ την ίδια παράδοση συνεχίζει και αυτή τη βδομάδα με την ταινία Ο Σπαγγοραμένος (άλλα 7,90 Ευρώ). Δεν προτίθεμαι να ξαναπροκαλέσω την τύχη μου και να ξανααογράσω το Σπαγγοραμένο, καθώς όσο και να λατρεύω τον Ελληνικό Κινηματογράφο (απόδειξη τούτη η σελίδα) δεν είμαι κορόϊδο!
Να πω ότι οι ταινίες του Τηλεθεατή δεν έχουν παρουσιάσει μέχρι στιγμής ΚΑΝΕΝΑ πρόβλημα, ενώ το quality control του 7 μέρες TV πάει περίπατο. Φυσικά, δεν πρόκειται ποτέ να ξαναδώσω λεφτά για να αγοράσω το 7 μέρες TV. Μια χαρά κάνω και με 7 μέρες ΧΩΡΙΣ TV!

Έφυγε από τη ζωή ο Σωτήρης Μουστάκας

Πέθανε ξαφνικά στις 4 Ιουνίου του 2007 από πρόβλημα του αναπνευστικού ο δημοφιλής κωμικός μας, Σωτήρης Μουστάκας, σε ηλικία 67 ετών... Περισσότερες πληροφορίες στο σχετικό άρθρο του in.gr.